Vecka 15 2023

Under torsdagskvällen den 13 april larmades polisen till Vasatorpsvägen på Drottninghög vid 20-tiden angående ett större bråk utomhus som berörde ett tiotal personer. Ingen av personerna på platsen uppges vara skadad.

Trygghetsvärdar som representerar staden var på plats på Drottninghög under kvällen och helgen. Trygghetsvärdar är klädda i gula västar och skapar genom sin närvaro trygghet för stadens invånare och avskräcker de som vill begå brottslighet, .

Natten mot måndag den 17 april hittades ett suspekt föremål i ett trapphus på Hjälmshultsgatan i Helsingborg. Polisen kunde initialt inte utesluta att föremålet var farligt, och utrymde flera lägenheter och spärrade av platsen. Strax efter klockan 03 konstaterades föremålet vara ofarligt. Då kunde de boende återvända till sina lägenheter. En mindre avspärrning kvarstod medan kriminaltekniker jobbade på platsen. Men strax efter klockan 04 kunde  avspärrningen hävas.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.