Mötesplats Kalifornia

Mötesplats Kalifornia är mötesplatsen mitt i city för dig mellan 16 och 25 år. Här hos oss hittar du dansgolv med spegelvägg, ett mötesrum, en musikstudio, en plats för skapande, plats för att studera, ett café och en scen för konserter och mycket annat.

Öppettider

Håll utkik på sociala medier där vi informerar om våra öppettider och aktiviteter. Du hittar alla aktiviteter i aktivitetskalendern, både drop-in och aktiviteter som du behöver föranmäla dig till.

Mötesplats Kalifornia på sociala medier

Håll dig uppdaterad på våra sociala medier för inspiration och senaste nytt. Avvikande tider kan förekomma. På instagramkontot @joinaoss tipsar vi också om roliga aktiviteter för dig.

@motesplatskalifornia    Facebook    @joinaoss

Detta kan du göra hos oss

  • DIY (Do It Yourself),  Vad vill du/ni göra? Gör det själv hos oss. Du har idén, vi har lokalen.
  • Studion – En professionell studio som är bra ljudisolerad, där du kommer arbeta i programmet Logic Pro. Vi har flera mikrofoner, gitarrer, midi-keyboard . För att få använda vår studio behöver du ett studiokort, det kan du göra på tisdagar klockan 18:00.
  • Mötesrummet – Ett ljust rum med plats för upp till 15 personer och tillgång till en stor whiteboardtavla. Ett perfekt rum för planering av ett projekt, event eller om du vill sitta ostört och studera.
  • Scenen – En 5×4 meter stor scen, scenljus, 24-kanals mixerbord. En backline bestående av 2 gitarrförstärkare, basförstärkare och trummor.
  • Dansgolv – Ett stort dansgolv med spegelvägg. På måndagar är det öppen breakdance-träning, så kom hit och prova.
  • Skapande – Här kan du sy, måla, rita, göra armband/halsband, gör dina egna pins i vår maskin och vi har textilfärg.

Vill du boka studio, mötesrum eller dansgolv?

Studion, mötesrummet och dansgolvet måste du boka i förväg. Det kan du göra genom att kontakta oss på telefon 042-10 69 45 eller skicka meddelande till oss på Facebook: Mötesplats Kalifornia.

Mer hos Mötesplats Kalifornia