Viktoriahusets fritidsgård

Vi ger dig möjligheten att skapa dina egna aktiviteter (via Para finns). Detta genom att du som är ung i Helsingborg får söka pengar till din önskade aktivitet.

Öppettider

Måndag: 15.00—21.00
Tisdag: 15.00—21.00
Onsdag: öppet för tjejer 15.00—21.00
Torsdag: stängt
Fredag: 15.00—22.00
Lördag: 15.00—22.00
Söndag: stängt

Du hittar alla våra planerade aktiviteter i Ungdomsappen. Följ oss gärna på sociala medier där du får våra bästa tips och information om avvikande öppettider.

Ungdomsappen  

Föreningsbildande/föreningsdrivande

Om du och dina vänner har ett gemensamt intresse som ni vill organisera er kring erbjuder Viktoriahuset möjligheten att starta en lokalförening, via oss som är knutna till Fritidsforum. Genom detta får ni möjligheten till ett mindre ekonomiskt bidrag som ni kan använda till att starta upp er förening. Ett gemensamt intresse kan vara nästan vad som helst som ni tycker är intressant, roligt eller kanske givande. Detta är ett sätt för dig att ha inflytande och vara delaktig i aktiviteter och projekt som intresserar dig.

Utöver denna möjlighet har vi öppen verksamhet där målet är att det ska bedrivas av ungdomar, för ungdomar. På Viktoriahuset kan du också spela pingis, tv-spel, biljard och sällskapsspel. Du har också möjlighet att boka danssalen.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.