Familjehuset Oliven

Familjehuset Oliven ligger i hjärtat av Drottninghög och är mötesplatsen för dig som är hemma med små barn. Här arbetar en förskollärare, barnmorskor, distriktssköterskor och en socionom. Hos oss möts du av omsorg, engagemang och lek – allt under samma tak. Välkommen!

Du måste boka ditt besök

Alla besök till Familjecentralen måste vara bokade. Detta gäller även Öppna Förskolan, när vi har öppet inomhus. Under pågående pandemi kommer Öppna Förskolan även att ha verksamhet utomhus, då behöver ni inte boka.

Varje vecka lägger vi ut veckoplaneringen på Facebook och Instagram. Följ oss där så att du inte missar någon ändring eller annan information.

Olivens öppna förskola är indelad i Babycafé för barn 0–12 månader och öppen förskola för alla barn mellan 0-6 år. Hit kan du komma för att ditt barn ska få leka, lära och utvecklas tillsammans med andra barn och med dig. De vuxna kan knyta nya kontakter, samtala, diskutera och få råd och stöd i föräldrarollen. Aktuell information/uppdatering om verksamheten får du om du följer våra sociala medier facebook och instagram.

För oss är glädje, engagemang och nyfikenhet det som utmärker vårt sätt att arbeta. Vi är stolta över vår verksamhet och att få möjlighet att arbeta med dig och ditt barn. I vårt jobb är du och ditt barn det absolut viktigaste som finns.

I vårt närområde finns bland annat Diamantens förskola, Kristallens förskola och Opalens förskola.

Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?