Aktiviteter, föreläsningar och anhöriggrupper

Aktiviteterna, föreläsningarna och anhöriggrupperna vänder sig till dig som vårdar eller stödjer en närstående på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning och vill prata med andra i liknande situation.

Aktuella aktiviteter

Du kan läsa mer om anhörigstöd och våra informationsträffar och samtalsgrupper på vård- och omsorgsförvaltningens webbplats: https://vardochomsorg.helsingborg.se/

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så får du information om vad som är på gång för anhöriga i Helsingborg och tips om nationella nyheter som berör anhöriga. Gå in på enbraplats.se/news.

Har du frågor?

Hos Helsingborg kontaktcenter kan du som anhörig få vägledning i vissa frågor. Du är välkommen att kontakta Helsingborg kontaktcenter på vår chatt här på webben, via e-post kontaktcenter@helsingborg.se, eller på telefon 042-10 50 00.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.