Fritidsgårdar och mötesplatser

I Helsingborgs stad finns ett stort antal fritidsgårdar och mötesplatser för dig som är ung i Helsingborg. Hit kan du komma för att umgås med nya och gamla vänner, delta i tävlingar och aktiviteter, lära dig något nytt och utvecklas tillsammans med andra.

Lov i Helsingborg

Under loven händer massor för dig som är ung i Helsingborg. Inför varje lov samlar vi alla aktiviteter, utflykter och läger i vårt lovprogram. Där kan du filtrera din sökning på vecka, ålder och typ av aktivitet för att du enkelt ska hitta något som passar dig.

Joina oss på instagram för att få tips på aktiviteter under sommarlovet!

Hitta till våra fritidsgårdar och mötesplatser

I menyn kan du läsa mer om respektive fritidsgård och mötesplats. Du kan också söka via kartan i länken ovan. I kartans sökfält kan du göra en sökning på en fritidsgård, mötesplats eller adress.

På våra fritidsgårdar och mötesplatser råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda. Vi strävar också efter att du som har en funktionsnedsättning ska kunna delta i den dagliga verksamheten på lika villkor.

Så hanterar vi coronaviruset covid-19

Fritid Helsingborg följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer. Vi har därför valt att flytta ut våra fritidsgårdar och mötesplatser och skapar i stället aktiviteter utomhus. Du är välkommen att delta i våra aktiviteter så länge du är frisk. Följ våra fritidsgårdar och anläggningar på sociala medier för att se vad vi hittar på idag. I menyn till vänster kan du läsa mer.

Återkommande aktiviteter

Våra återkommande aktiviteter är pausade tills vidare med anledning av coronaviruset covid-19. Vi kommer i stället att skapa aktiviteter utomhus i anknytning till våra fritidsgårdar och mötesplatser. Du är välkommen att delta i våra aktiviteter så länge du är frisk. Följ våra fritidsgårdar och mötesplatser på sociala medier för att se vad vi hittar på idag.

Fritid Helsingborg på sociala medier

Har du en fråga? Eller vill du prova någon särskild aktivitet? Hör av dig till oss på Fritid Helsingborg så kan vi guida dig. Du kan skriva till oss på Facebook eller prata med din närmsta fritidsledare.

Facebook     Instagram