Fritidsgårdar och mötesplatser

I Helsingborgs stad finns ett stort antal fritidsgårdar och mötesplatser för dig som är ung i Helsingborg. Hit kan du komma för att umgås med nya och gamla vänner, delta i tävlingar och aktiviteter, lära dig något nytt och utvecklas tillsammans med andra.

Hitta till våra fritidsgårdar och mötesplatser

I menyn kan du läsa mer om respektive fritidsgård och mötesplats. Du kan också söka via kartan i länken ovan. I kartans sökfält kan du göra en sökning på en fritidsgård, mötesplats eller adress.

På våra fritidsgårdar och mötesplatser råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda. Vi strävar också efter att du som har en funktionsnedsättning ska kunna delta i den dagliga verksamheten på lika villkor.

Återkommande aktiviteter

Hitta gratis aktiviteter för dig som är ung i Helsingborg. Aktiviteterna är återkommande varje vecka och finns på stadens fritidsgårdar, mötesplatser och aktivitetshus. Här fyller vi på med aktiviteter löpande.

Lov i Helsingborg

Under loven händer massor för dig som är ung i Helsingborg. Inför varje lov samlar vi alla aktiviteter, utflykter och läger i vårt lovprogram. Där kan du filtrera din sökning på vecka, ålder och typ av aktivitet för att du enkelt ska hitta något som passar dig.

Fritid Helsingborg på sociala medier

Har du en fråga? Eller vill du prova någon särskild aktivitet? Hör av dig till oss på Fritid Helsingborg så kan vi guida dig. Du kan skriva till oss på Facebook eller prata med din närmsta fritidsledare.

Fler länkar till en aktiv fritid