Fritidsgårdar och mötesplatser

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter på våra fritidsgårdar och mötesplatser. Fritidsgårdarna är till för dig som är mellan 10 och 19 år. Vill du prova någon särskild aktivitet så kan våra fritidsledare guida dig.

Sommarlov 2018

Under sommarlovet har flera av våra fritidsgårdar och mötesplatser öppet. Vi lovar dig en fartfylld sommar med olika aktiviteter, tävlingar, utflykter och andra roliga saker. Vår verksamhet på fritidsgårdar och mötesplatser är drop-in och varje torsdag kommer vi att erbjuda en större utflykt. Har du en egen idé? Prata med fritidsledaren på din fritidsgård så kanske vi kan genomföra den tillsammans.

Öppna fritidsgårdar under sommaren:

Häng med oss!

  • Facebook: Fritid Helsingborg
  • Instagram: fritidhelsingborg

I menyn kan du läsa mer om respektive mötesplats och fritidsgård. Du kan också söka via kartan nedan.

På våra mötesplatser och fritidsgårdar råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda. Vi strävar också efter att du som har en funktionsnedsättning ska kunna delta i den dagliga verksamheten på lika villkor.

Hitta till våra fritidsgårdar och mötesplatser

Klicka på “Visa större karta” för att öppna kartan i ett större fönster. Klicka på respektive symbol i kartan för att få mer information. I sökfältet kan du göra en sökning på mötesplats/fritidsgård eller adress.

Visa större karta