Läger på Skånes Fagerhult lägergård

Skånes Fagerhult ligger i ett naturskönt område i direkt anslutning till Fedingesjön cirka 6 mil från Helsingborg. Här kan du bada, paddla kanot, "surfa", delta i tävlingar, leka lekar, delta i grillkvällar och roliga aktiviteter.

Alla läger är med övernattning och vi ser gärna att du sover ute i vindskydd eller tält, men det finns möjlighet att sova inomhus. Vi samåker med buss till och från lägret. Mer information om transport, packlista med mera får du i samband med anmälan.

Anmälningsperiod

Anmälningsperioden öppnar 29 maj klockan 16.00 och stänger den 25 juni. Det är ett begränsat antal platser för varje period och det är först till kvarn som får plats.

Lägerperiod

Om du har tackat ja till din plats men inte kan delta vill vi att du meddelar oss senast onsdagen innan avfärd. Om du inte meddelar oss blir du debiterad en avgift på 150 kronor.

Anmäl dig här!

Frågor?

Läs frågor och svar på lägersidan, eller kontakta joinaoss@helsingborg.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.