Att jobba på fastighetsförvaltningen

Fastighetsförvaltningen har cirka 50 medarbetare fördelade på fem avdelningar; fastighetsavdelningen, bostadsavdelningen, teknikavdelningen, projektavdelningen och administrativa avdelningen.

Fastighetsförvaltningen tillhandahåller lokaler och bostäder åt stadens verksamheter och drivs som en resultatenhet med ett långsiktigt hållbart tidsperspektiv. Lokalerna hyrs ut på marknadsmässiga villkor och i konkurrens med andra aktörer. De allra flesta fastigheterna hyrs ut till andra förvaltningar där kommunal verksamhet bedrivs, exempelvis skola och omsorg. Förvaltningen leds av Magnus Prochéus.

Vi är en arbetsplats med högt till tak och mycket gemenskap, där medarbetare trivs och stannar. Tillsammans har vi bred kompetens, hög professionalitet, stark kollegialt samarbete och mycket arbetsglädje.

Vår målsättning är helt given; Vi ska vara Sveriges smartaste fastighetsutvecklare! Vi arbetar nära våra kunder för att både möta befintliga behov, men också att utmana och därigenom lösa framtida behov. Detta lyckas vi med genom att vara en öppen och kreativ arbetsgivare och genom förtroende- och tillitsbaserat arbete med både kund och andra samarbetspartners.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.