Att jobba på vård- och omsorgsförvaltningen

På vård- och omsorgsförvaltningen jobbar vi med och för äldre samt personer med funktionsnedsättning. Hos oss finns en stor bredd av yrken inom både vård och omsorg. Genom att använda all din kompetens, hela din personlighet, förmåga till socialt samspel och problemlösningsförmåga bidrar du till att våra kunder kan leva ett mer självständigt liv.

Vård och omsorg har stora utmaningar framför sig. Vi tar oss an utmaningarna med nyfikenhet, engagemang, innovationsutveckling och delaktighet från helsingborgarna. En långsiktig, hållbar och trygg livssituation för alla våra kunder är målet för förvaltningens 3 650 medarbetare.

Ta del av härliga kund- och medarbetarporträtt, våra evenemang samt hitta lediga jobb på webbplatsen Vård- och omsorg i Helsingborgs stad.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.