Cykla

Att cykla är både bra för dig och för miljön. I Helsingborg finns många cykelvägar som kan ta dig både till jobbet och på utflykt.

Cykla i Helsingborg

Beställ en cykelkarta, hyr plats i ett cykelgarage, få information om hur du cyklar säkert på vintern eller hjälp oss hålla cykelvägarna säkra och fina genom att anmäla fel längs din cykelväg. Läs mer på helsingborg.se/cyklaihbg.

Cykelvänlig arbetsplats

Personer som cykelpendlar är friskare. Dessutom kommer tjänstecykeln ofta snabbare fram än bilen i stadsmiljö. Cykelvänligast är ett nationellt nätverk med stöd till arbetsplatser som vill göra det lätt för den anställda att välja cykeln, både till och från arbetet och i tjänsten. Alla arbetsplatser i Helsingborg är välkomna att vara med. Läs mer och anmäl er här (cykelvänligast.se).

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.