Måltidspolicy

Skolmaten är viktig för våra elevers lärande och fysiska välmående. Mätta barn och elever har lättare att ta till sig kunskap. En god relation till mat och en förståelse för matens plats i ett hållbart samhälle är något som vi vill att våra elever ska bära med sig genom livet.

Måltidspolicyn är ett stöd i arbetet med måltiden för alla som arbetar yrkesmässigt med skolmaten i Helsingborgs stads skolor och är ett komplement till Livsmedelsverkets råd om bra måltider i skolan. Här anger vi hur vi vill arbeta med maten och måltiden i våra förskolor och skolor för att uppnå så god och hög kvalitet som möjligt. Måltidspolicyn ska vara en integrerad del i våra verksamheters dagliga arbete. Det är genom alla våra medarbetares gemensamma engagemang som delarna i dessa riktlinjer kan bli verklighet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.