Årets bästa examensarbete, Service Management

HR-avdelningen i Helsingborgs stad delar ut stipendium för bästa examensarbete med inriktning mot hälsa.

Helsingborg delar ut ett stipendium på 8 000 kronor till det bästa examensarbetet bland de som tar kandidatexamen inom Service Management. Examensarbetet ska behandla intressanta, relevanta och angelägna hälsofrågor.

Utdelning

På institutionen för Service Management och tjänstevetenskap finns tre olika kandidatprogram, varav det största är kandidatprogrammet i Service Management där det finns fyra olika inriktningar; retail, health, hotel and restaurant och tourism.

Varje år delas det ut flera stipendier till bästa examensarbete inom de olika inriktningarna. Helsingborgs stads stipendium är ett av dessa. Handledarna till studenterna nominerar de bästa arbetena. En grupp som består av studierektor samt lärare som representerar de olika kandidatprogrammen och inriktningarna på Service Management utser de bästa examensarbetena.

Stipendierna delas ut under avslutningsceremonin på Helsingborg Arena varje år. De ges till avgångsstudenterna från kandidatprogrammen vid institutionen för Service Management och tjänstevetenskap samt institutionen för strategisk kommunikation.

Här hittar du exempel på examensarbeten som är genomförda av Campusstudenter på några av våra arbetsplatser:

På vår HR-sida kan du läsa mer om vårt arbete med hälsa på arbetsplatsen.

Läs mer om Service Management

Kontaktperson: Agneta Kallstenius, HR-avdelningen

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?