Här kan du parkera i Helsingborg

Vår parkeringskarta hjälper dig att hitta parkering i Helsingborg. Den visar hur mycket det kostar per timme och hur länge du får stå där. Den visar också platser för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrad samt långtids- och motorcykelparkeringar. En annan karta visar var du kan parkera runt Helsingborg Arena.

Helsingborgs parkeringskarta

På vår parkeringskarta hittar du kommunala och en del privata parkeringar. Den visar hur mycket de kommunala parkeringarna kostar per timme och hur länge du får stå där. Den visar också platser för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrad samt långtids- och motorcykelparkeringar.

Skärmklipp av Helsingborgs digitala parkeringskarta

Till Helsingborgs parkeringskarta.

Parkeringar i arenaområdet

I området runt Helsingborg Arena, Olympia och Idrottens hus finns normalt ungefär 1 600 parkeringsplatser. Information om var de ligger.

Långtidsparkering

Behöver du parkera din bil i flera dagar? I Helsingborg finns parkeringar där du får parkera i upp till sju dygn. Information om var långtidsparkeringarna ligger.

Skyltar visar lediga parkeringsplatser

Vid infarterna till Helsingborg finns skyltar med aktuell information om var det finns lediga parkeringsplatser. Håll utkik efter dem för att planera ditt resande. Läs mer om Helsingborgs parkeringsledningssystem.

Hyra parkeringsplats

Helsingborgs stad har parkeringar både i parkeringshus och på markparkeringar för uthyrning. Här kan du hitta var i staden de finns och hur mycket det kostar.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.