Här kan du parkera i Helsingborg

Vår parkeringskarta hjälper dig att hitta parkering i Helsingborg. Den visar hur mycket det kostar per timme och hur länge du får stå där. Den visar också  handikapparkeringar samt långtids- och motorcykelparkeringar. En annan karta visar var du kan parkera runt Helsingborg Arena.

Helsingborgs parkeringskarta

På vår parkeringskarta hittar du kommunala och en del privata parkeringar. Den visar hur mycket de kommunala parkeringarna kostar per timme och hur länge du får stå där. Den visar också handikapparkeringar samt långtids- och motorcykelparkeringar.

Del av Helsingborgs parkeringskarta

Till Helsingborgs parkeringskarta.

Parkeringar i arenaområdet

I området runt Helsingborg Arena, Olympia och Idrottens hus finns normalt ungefär 1 600 parkeringsplatser. Information om var de ligger.

Långtidsparkering

Behöver du parkera din bil i flera dagar? I Helsingborg finns parkeringar där du får parkera i upp till sju dygn. Information om var långtidsparkeringarna ligger.

Skyltar visar lediga parkeringsplatser

Vid infarterna till Helsingborg finns skyltar med aktuell information om var det finns lediga parkeringsplatser. Håll utkik efter dem för att planera ditt resande. Läs mer om Helsingborgs parkeringsledningssystem.

Hyra parkeringsplats

Helsingborgs stad har parkeringar både i parkeringshus och på markparkeringar för uthyrning. Här kan du hitta var i staden de finns och hur mycket det kostar.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?