Gå på guidad tur i vår fina natur

Varje sommar och höst kan du gå på vandringar och aktiviteter i Helsingborgs vackra naturområden. Nu är programmet för årets naturguidningar slut, men du kan alltid se våra digitala guidningar eller delta på andra aktiviteter i naturen.

Vi är tillbaka med fler naturguidningar under 2024. Istället kan du året om uppleva Helsingborgs vackra grönområden på egen hand eller med våra digitala naturguidningar. Ta med mobilen på din utflykt eller lär om nya platser hemifrån. De digitala guiderna finns i appen Guide Helsingborg, som du kan ladda ned till din smarta telefon.

Andra aktiviteter i naturen

I Helsingborg finns flera föreningar och organisationer som anordnar egna aktiviteter i naturen. Håll utkik i stadens evenemangskalender och läs mer här:

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.