Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Aktuellt i projektet

Utvecklingen av Drottninggatan och Järnvägsgatan startar våren 2017 och ska vara klar till sommaren 2019. Här får du information om vad som händer i projektet just nu och hur det påverkar dig som rör dig i centrala Helsingborg.

Aktuellt just nu

Gladare träd längs Drottninggatan och Järnvägsgatan

Nu när vi bygger om Drottninggatan och Järnvägsgatan satsar vi även på att skapa en bättre livsmiljö för träden. Under de närmaste veckorna har vi en grävsug på plats, som suger bort den gamla jorden runt lindarnas rötter och fyller på med en ny, luftig och näringsrik växtbädd. Se och läs mer om hur vi arbetar för gladare träd.

Start för ombyggnaden i början av maj

I början av maj 2017 är det byggstart för den första etappen i ombyggnaden av Drottninggatan och Järnvägsgatan.  I den första etappen, som ska vara klar till årsskiftet 2017/2018 arbetar vi mellan Trädgårdsgatan och Stortorget. Den första etappen är indelad i fyra olika delar, där vi arbetar under olika tider. Se kartan nedan och läs mer om hur du påverkas av den första etappen.

Karta över ombyggnadens första etapp

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close