Visionsfonden

Har du en projektidé som du vill testa och som aldrig gjorts i Helsingborg? Är du 18 år och äldre? Då har du hittat rätt. Hos Visionsfonden kan du få coachning och ansöka upp till 100 000 kronor för att förverkliga just din idé.

Foto: Johan Lilja

Ansökningstiden har gått ut

Du kunde ansöka från den 18 oktober till den 6 november. Om du uppfyller grundkraven och kriterierna kommer du att bli inbjuden att presentera din idé för oss den 17 november. Nästa ansökningsomgång kommer att bli i mars 2023.

Visionsfonden är till för dig som har stora och små idéer för att utveckla och förändra Helsingborg. Vi vill stötta modiga idéer som uppmuntrar en “testanda” men också förverkligandet av drömmar.

Visionsfonden finns för att vi tror att invånarna har driv, motivation och ambition att driva Helsingborg i riktning mot stadens vision Helsingborg 2035. Du kan söka upp till 100 000 kronor för ditt projekt.

Coachning

Vi återkommer med drop-in tider inför nästa ansökningsomgång.

Så ansöker du

Alla projekt bedöms utifrån potentiella samhällsnyttan i staden och hur nytt projektet är för Helsingborg. Vi ser gärna att projektidén engagerar en särskild grupp eller svarar på ett eller flera behov som finns i staden.

Vill du veta mer om Visionsfonden? Kolla in!

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Följ oss på sociala medier

# Följ Visionsfonden på Instagram

# Följ Visionsfonden på Facebook

Inspireras av oss

Personer som fått hjälp av Visionsfonden tipsar om hur du gör för att lyckas med ditt projekt.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?