Visionsfonden

Har du en projektidé som du vill testa och som aldrig gjorts i Helsingborg? Är du 18 år och äldre? Då har du hittat rätt. Hos Visionsfonden kan du få coachning och ansöka upp till 100 000 kronor för att förverkliga just din idé.

Visionsfonden är till för dig som har stora och små idéer för att utveckla och förändra Helsingborg. Vi vill stötta modiga idéer som uppmuntrar en “testanda” men också förverkligandet av drömmar.

Visionsfonden finns för att vi tror att invånarna har driv, motivation och ambition att driva Helsingborg i riktning mot stadens vision Helsingborg 2035. Du kan söka upp till 100 000 kronor för ditt projekt.

Alla projekt bedöms utifrån potentiella samhällsnyttan i staden och hur nytt projektet är för Helsingborg. Vi ser gärna att projektidén engagerar en särskild grupp eller svarar på ett eller flera behov som finns i staden.

Under 2022 kommer Visionsfonden att arbeta annorlunda. Fonden arrangerade ett innovationshack under välfärdssatsningen och stadsmässan H22,  9 projekt fick beviljat medel. I september 2022 kommer mer information om eventuella ansökningsdeadlines eller ytterliga innovationshack under hösten 2022 presenteras.

Visionsfonden in English.

# Följ Visionsfonden på Instagram     # Följ Visionsfonden på Facebook