Visionsfonden

Har du en projektidé som du vill testa och som aldrig gjorts i Helsingborg? Är du 18 år och äldre? Då har du hittat rätt. Hos Visionsfonden kan du få coachning och ansöka upp till 100 000 kronor för att förverkliga just din idé.

Visionsfonden är till för dig som har stora och små idéer för att utveckla och förändra Helsingborg. Vi vill stötta modiga idéer som uppmuntrar en “testanda” men också förverkligandet av drömmar.

Visionsfonden finns för att vi tror att medborgarna har driv, motivation och ambition att driva Helsingborg i riktning mot stadens vision Helsingborg 2035. Du kan söka upp till 100 000 kronor för ditt projekt.

Alla projekt bedöms utifrån potentiella samhällsnyttan i staden och hur nytt projektet är för Helsingborg. Vi ser gärna att projektidén engagerar en särskild grupp eller svarar på ett eller flera behov som finns i staden.

Under de kommande två åren kommer Visionsfonden samarbeta och skapa evenemang och projekt tillsammans med välfärdssatsningen och stadsmässan H22. Under hösten 2020 kommer mer information om samarbetet.

Visionsfonden in English.

# Följ Visionsfonden på Instagram     # Följ Visionsfonden på Facebook

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?