Visionsfonden

Har du en projektidé som du vill testa och som aldrig gjorts i Helsingborg? Är du 18 år och äldre? Då har du hittat rätt. Hos Visionsfonden kan du få coachning och ansöka upp till 100 000 kronor för att förverkliga just din idé.

Visionsfonden är till för dig som har stora och små idéer för att utveckla och förändra Helsingborg. Vi vill stötta modiga idéer som uppmuntrar en “testanda” men också förverkligandet av drömmar.

Visionsfonden finns för att vi tror att medborgarna har driv, motivation och ambition att driva Helsingborg i riktning mot stadens vision Helsingborg 2035. Du kan söka upp till 100 000 kronor för ditt projekt.

Alla projekt bedöms utifrån potentiella samhällsnyttan i staden och hur nytt projektet är för Helsingborg. Vi ser gärna att projektidén engagerar en särskild grupp eller svarar på ett eller flera behov som finns i staden.

Idé med anknytning till Corona? 
Har du en idé som på något sätt handlar om Corona? Skicka in din ansökan idag så behandlas din ansökan direkt. Du får ett beslut av Visionsfonden inom ca en vecka. Samma grundkrav och kriterier gäller men snabbare handlingstid erbjuds. Ansökan ska motivera hur projektet knyter an till  Corona. Du kan skicka din ansökan tills den 15 juni, därefter hänvisar vi till ansökningsdeadlines den 2 augusti och 15 november.

Visionsfonden in English.

# Följ Visionsfonden på Instagram     # Följ Visionsfonden på Facebook