Internationellt

Helsingborgs stad arbetar internationellt för att stärka utvecklingen i Helsingborg och för att bidra till att uppfylla Vision Helsingborg 2035 och stadens övergripande målsättningar.

Helsingborgs stads förvaltningar och bolag deltar i flera internationella projekt och samarbeten. Vi arbetar med HH-samarbetet, i Greater Copenhagen, med EU-projekt, i internationella nätverk, med vänorter och med övriga världen.

Behov och nytta utgör de två främsta prioriteringsgrunderna för internationellt samarbete. Det internationella arbetet är en viktig del av stadens utvecklingsarbete och ger staden möjlighet att växla upp viktiga insatser, testa nya metoder och arbetssätt, att tillsammans med andra lösa gemensamma utmaningar, skapa nätverk, öka kompetensen i organisationen och att öka attraktionskraften för Helsingborg.

Här nedan kan du läsa om några olika områden.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.