Mörarp runt på 30 träd

I norra Mörarp finns en cirka 2 500 meter lång slinga. Hela sträckan är tillgänglig för barnvagn, rullstol och liknande. Längs vägen kan du lära känna igen 30 olika trädslag som vi har märkt ut.

Om du följer slingan passerar du bland annat hagar, följer en bäck, tar dig över och under Bjuvsleden samt genom olika mindre parker. Du kan njuta av fågelkvitter, utsikt över den skånska landsbygden, kanske leka på någon av Mörarps lekplatser.

Upptäck träden som finns omkring dig

Tycker du att det är svårt att se skogen för alla träd. Ta då tillfället i akt att lära dig känna igen 30 olika trädslag som vi har märkt ut och som finns i nära anslutning till slingan. I vår folder Mörarp runt på 30 träd (pdf, 6,6 MB) hittar du både kartan nedan och en förteckning över slingans olika trädslag.

Karta

Karta från folder, Mörarp runt på 30 träd
Karta från folder, Mörarp runt på 30 träd

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.