Träffpunkter

Alla är välkomna till Helsingborgs stads träffpunkter för en stunds sällskap eller för att delta i de olika aktiviteter som arrangeras.

Till träffpunkterna kommer du och går som du själv vill. Att besöka träffpunkterna kostar ingenting, men vid vissa arrangemang betalar du. Frivilliga insatser från dig och andra som deltar är viktigt för träffpunkternas innehåll och utveckling. Du får gärna komma med förslag på nya aktiviteter.

Observera att träffpunkterna inte alltid är upplåsta i samband med de aktiviteter som arrangeras på plats. Träffpunktens samordnare har ansvar för flera träffpunkter och kan därför inte alltid vara på plats. Om ingen öppnar när du knackar på kan du ringa den kontaktperson som står angiven på respektive träffpunkt.

Här kan du söka bland stadens träffpunkter. Du är välkommen att kontakta någon av träffpunkterna för att få information om program och aktiviteter. Du kan också kontakta Helsingborg kontaktcenter via vår chatt här på webben, via e-post kontaktcenter@helsingborg.se , på telefon 042-10 50 00 eller besöka oss på Stortorget 17 i Helsingborg.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?