Träffpunkter

Alla är välkomna till Helsingborgs stads träffpunkter för en stunds sällskap eller för att delta i de olika aktiviteter som arrangeras.

Till träffpunkterna kommer du och går som du själv vill. Att besöka träffpunkterna kostar ingenting, men vid vissa arrangemang betalar du. Frivilliga insatser från dig och andra som deltar är viktigt för träffpunkternas innehåll och utveckling. Du får gärna komma med förslag på nya aktiviteter.

Observera att träffpunkterna inte alltid är upplåsta i samband med de aktiviteter som arrangeras på plats. Träffpunktens samordnare har ansvar för flera träffpunkter och kan därför inte alltid vara på plats. Om ingen öppnar när du knackar på kan du ringa den kontaktperson som står angiven på respektive träffpunkt.

Här kan du söka bland stadens träffpunkter. Du är välkommen att kontakta någon av träffpunkterna för att få information om program och aktiviteter. Du kan också kontakta Helsingborg kontaktcenter via vår chatt här på webben, via e-post kontaktcenter@helsingborg.se , på telefon 042-10 50 00 eller besöka oss på Stortorget 17 i Helsingborg.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.