Träffar på sju orter i april, maj och juni

Under våren 2019 ordnade Helsingborgs stad träffar på sju orter utanför centrala Helsingborg för att träffa dig som bor, verkar och lever där. Vad är bra och vad kan bli bättre? Idag och i framtiden? Här kan du läsa mer om träffarna.

Mellan 3 april och 11 juni 2019 ordnade vi träffar på sju orter utanför centrala Helsingborg; Vallåkra, Påarp, Kattarp, Mörarp, Rydebäck, Gantofta och Ödåkra. Det gjorde vi för att vi ville träffa dig som bor, verkar och lever där. Vad är bra och vad kan bli bättre? Idag och i framtiden?

Läs vad alla har tyckt i vår karta

Om du inte hade möjlighet att komma och träffa oss, eller om du bor på en annan ort än de vi besökte, fanns möjligheten att även tycka till på webben. Här kan du läsa vad alla har tyckt om orterna i vår digitala karta.

Vad ska det leda till?

Dina synpunkter hjälper oss att planera och utveckla Helsingborg och kommer att användas som kunskap till samrådsförslaget av Översiktsplan 2021. Det kommer även att hjälpa oss att identifiera frågor för fortsatt arbete och hitta eldsjälar som vill fortsätta engagera sig i utvecklingen av sin ort, vilket sker inom projektet Utvecklingsplaner för stationsorterna.

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till sbf.oversiktsplanering@helsingborg.se om det är något du undrar över.