Årets asfalteringsarbeten

Under 2024 planerar vi att reparera och/eller asfaltera på ett antal platser runt om i Helsingborg inom ramen för programmet för beläggnings- och brounderhåll, också kallat asfaltprogrammet. Vi stänger oftast inte av några vägar under arbetena, men du hjälper oss om du kör försiktigt om och när du behöver passera vägarbetsområdet.

Planerade och pågående asfalteringsarbeten 2024

Kartan nedan visar de gator vi planerar att reparera och/eller asfaltera under 2024 eller där vi just nu håller på. Planerade arbeten visas som lila/ljusare fält, pågående som rosa/mörkare. När vi är klara försvinner gatorna från kartan. Listan nedanför kartan visar samma sak. I den kan du söka efter en speciell gata.

Några dagar innan vi startar ett arbete sätter vi ut orangea trafikskyltar som talar om när arbetet utförs. I de fall vi asfalterar flera gator i samma område tar vi oftast en gata i taget för att underlätta för dig att parkera och komma fram i området.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.