Helsingborgs klimatavtal

Vill du göra en insats för hållbarheten i din stad? Helsingborgs stad har klimatavtal för företag och föreningar som vill samarbeta för en klimatsmart framtid. Det finns också Helsingborgarnas klimatavtal – ett klimatavtal skapat av invånare för invånare.

Person som leder sin cykel med ett barn som sitter i cykelstol.
Foto: Martin Olson, Momedia

Klimatavtalen syftar till att engagera företag, föreningar och invånare i stadens klimatarbete, så att vi tillsammans kan arbeta för en mer hållbar framtid.

För invånare, vuxen som barn

Nyfiken på helsingborgarnas klimatavtal? Du kan skriva på avtalet för att visa ditt engagemang och får då hjälp och inspiration för att minska din miljöpåverkan. Det finns även ett speciellt klimatavtal för barn. Besök klimatavtalet.se för mer information och för att skriva på klimatavtalet.

Ditt företag eller din förening kan skriva på stadens klimatavtal

Som representant för ett företag eller en förening skriver du på ett klimatavtal med staden. Du väljer själv nivån på ditt engagemang i dialog med oss. Att skriva på innebär att ditt företag/förening ställer sig bakom avsikten och målet med avtalet. På så sätt sänder ni en signal om att ni önskar att vara en aktiv del i Helsingborgs stads klimatarbete. Läs mer på klimatavtal i Helsingborgs webbsida.

Har ditt företag eller förening redan bestämt er för att skriva på klimatavtal i Helsingborg? Så bra! Du skriver smidigt under via länken nedan. I formuläret kommer du få lägga in kontaktuppgifter och de åtaganden ditt företag vill göra. I nästa steg kommer du att få ett mejl, där du uppmanas att logga in med e-legitimation och signera avtalet. Ert avtal kommer även att signeras av Helsingborgs stads miljödirektör.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.