Helsingborgs klimatavtal

Vill du göra en insats för hållbarheten i din stad? Helsingborgs stad har klimatavtal för företag och föreningar som vill samarbeta för en klimatsmart framtid. Utöver det så finns Helsingborgarnas klimatavtal; ett klimatavtal skapat av invånare för invånare.

Foto: Martin Olson, Momedia

Klimatavtalen syftar till att engagera företag, föreningar och invånare i stadens klimatarbete, så att vi tillsammans kan arbeta för en mer hållbar framtid.

För invånare, vuxen som barn

Nyfiken på Helsingborgarnas klimatavtal? Du kan skriva på avtalet för att visa ditt engagemang och får då hjälp och inspiration för att minska din miljöpåverkan. Det finns även ett speciellt klimatavtal för barn. Besök klimatavtalet.se för mer information och för att skriva på klimatavtalet.

Ditt företag eller din förening kan skriva på stadens klimatavtal

Som representant för ett företag eller en förening skriver du på ett klimatavtal med staden. Du väljer själv nivån på ditt engagemang i dialog med oss. Ett undertecknande innebär att ditt företag/förening ställer sig bakom avsikten och målet med avtalet och på så sätt sänder en signal om att ni önskar att vara en aktiv del i Helsingborgs stads klimatarbete. Läs mer på klimatavtal i Helsingborgs webbsida.

Har ditt företag eller förening redan bestämt er för att underteckna klimatavtal i Helsingborg? Så bra! Du skriver smidigt under via länken nedan. I formuläret kommer du få lägga in kontaktuppgifter och de åtaganden ditt företag vill göra. I nästa steg kommer du att få ett e-post där du uppmanas att logga in med e-legitimation och signera avtalet. Ert avtal kommer även att signeras av Helsingborgs stads miljödirektör.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?