Så arbetar vi för ökad trygghet i Gustavslund, Laröd och Mariastaden

Vi vill veta hur trygg du känner dig där du bor och på de platser du besöker. I slutet av november och början av december 2020 kunde du som bor i Gustavslund, Laröd och Mariastaden lämna dina synpunkter. Nu sammanställer vi de synpunkter vi fått för att sedan ta fram en handlingsplan för områdena.

Varje år har vi trygghetsdialoger för att förbättra tryggheten i staden. Mellan 18 november och 2 december 2020 kunde du som medborgare i Gustavslund, Laröd och Mariastaden tycka till om ditt område. Vi har fått in många åsikter och synpunkter och det tackar vi för! De blir ett viktigt underlag när vi planerar för ett tryggare Helsingborg.

Ta del av synpunkterna och förslagen som kommit in

Du kan inte längre lämna dina synpunkter till oss, men kan fortfarande ta del av det som kommit in. Det kan du göra i Helsingborgs trygghetskarta.

Vad händer nu?

De synpunkter vi fått in tar vi med oss i det löpande arbetet vi har med Polisen och Räddningstjänsten. Alla synpunkter och förslag kommer att sammanställas till en rapport som olika aktörer inom och utanför staden kan ta del av.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.