Siöcronaplatsen

Siöcronaplatsen

I år ska vi bygga om Siöcronaplatsen så att den känns tryggare och trivsammare. Men först ska vi prata med några som bor i närheten och använder platsen, eftersom ni känner till den allra bäst. Tack alla ni som hört av sig och bokat tid för telefonintervjun!

Gör din röst hörd på vår digitala dialogplattform

Alla tider är nu bokade, men du kan också göra din röst hörd och följa processen med det som händer på Siöcronaplatsen på vår digitala dialogplattform, tryggareplatser.helsingborg.se:

Var med och forma Siöcronaplatsen med oss!

Vi hörs! See you around! 🙂

Sharif Shawky, landskapsarkitekt / landscape architect, stadsbyggnadsförvaltningen
sharif.shawky@helsingborg.se
0734-31 11 49

Nya tider för Siöcronaplatsen

FULLBOKAT! I år ska vi bygga om Siöcronaplatsen så att den känns tryggare och trivsammare. Men först vill vi prata med er som bor i närheten och använder platsen, eftersom ni känner till den allra bäst.

För att få veta vad du tycker skulle vi vilja prata med dig på telefon någon gång i maj. Telefonsamtalet tar ungefär 30 minuter. Alla som ställer upp får ett presentkort på 150 kronor att handla för i Helsingborg City, som tack för hjälpen. Vi har ett begränsat antal platser så boka din tid så fort som möjligt. Eller ring för att boka en tillgänglig tid.

OBS! För att sedan starta din bokade telefonintervju ringer du 0734-31 11 49.


New times ahead for Siöcronaplatsen

FULLY BOOKED! Siöcronaplatsen is one of Helsingborg’s oldest venues, a loved pleasure ground and park. This year we will give the park a face lift to make it more attractive and secure to visit.

Therefore we would like to know what you think during a short interview over the phone with those who are interested.

You only need to give us 30 minutes of your time and to show our gratitude you will receive a voucher worth 150 kronor. The voucher is valid in all the shops in Helsingborg’s City center.

The number of participants is limited, so book your place now or give us a call to book an individual meeting.

NOTE! To  start your booked telephone interview, call 0734-31 11 49.


Siöcrona تجديد بناء موقع ال