Skapa din egen aktivitet

Habiteum är till för dig som planerar ett event eller en aktivitet som kan bidra till bättre miljö, klimat eller livskvalitet i Helsingborg. Här får du information om våra lokaler och vad du behöver tänka på innan du skickar en bokningsförfrågan.

På Habiteum står hållbarhet, lärande, verkstad, och tillsammansskapet i centrum. Det innebär att vi hjälper dig planera en dag där detta blir till. Det kan till exempel vara att ha möten både ute och inne, lära sig reparera något, gå en naturbingo-runda eller liknande.

Gratis för föreningar och kommunanställda

Habiteum används ofta för hel- eller halvdagar för arbetslag, skolor, föreningar och andra. För ideella föreningar och dig inom Helsingborgs stad är det kostnadsfritt att boka Habiteum. Du betalar bara ett självkostnadspris för mat och fika. För företag kostar en halvdag 3000 kronor och en heldag 5000 kronor.

Välkommen att kontakta habiteum@helsingborg.se för att se vad vi kan göra tillsammans.

Boka våra lokaler eller skapa utomhus

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.