Eneborgsplatsen = favoritplatsen? Vilket gensvar vi fått!

I år ska vi bygga om Eneborgsplatsen så att den känns tryggare och trivsammare. Men först ska vi prata med några som bor i närheten och använder platsen, eftersom ni känner till den allra bäst. Tack alla ni som hört av sig och bokat tid för att träffa oss!

I början av april hörde vi av oss till boende runt Eneborgsplatsen för att få kontakt med personer som ville träffa oss eller prata med oss via telefon för att dela med sig av sina erfarenheter av hur området används idag. Och vilket gensvar vi fått! Vi har fått dubbelt så många inbokade träffar än vi hoppats på och ser fram emot dessa möten!

Alla tider bokade, men du kan fortfarande lämna dina synpunkter

Nu är alla tider bokade, men hör av dig till Moa Sundberg, stadsmiljöstrateg på stadsbyggnadsförvaltningen, moa.sundberg@helsingborg.se, om du vill dela med dig av dina synpunkter. Vi mejlar intervjufrågorna till dig, och du mejlar tillbaka dina svar till Moa.

Vi har tyvärr inte möjlighet att dela ut fler presentkort, men är mycket tacksamma om du ändå vill tycka till. Det är till stor hjälp för oss.

Tyck till om Siöcronaplatsen

Nu har vi även börjat arbeta med tryggheten runt Siöcronaplatsen. Du kan också vara och forma den platsen tillsammans med oss!