Dialog om tryggheten i Helsingborg

Grupp av personer i engagerat samtal.

Hur trygg känner du dig i Helsingborg, på de platser du besöker och där du bor? I vår årliga trygghetsdialog vill representanter från Polisen, Räddningstjänsten, Helsingborgs stad och andra viktiga aktörer prata trygghet med dig.

Åsikterna vi får in under de här dialogerna är en viktig del när vi planerar för ett tryggare Helsingborg. Under oktober 2018 höll vi trygghetsdialoger på sju platser i Helsingborg: Söder, Planteringen, Väla centrum, Närlunda, Drottninghög/Dalhem/Fredriksdal (träff på ICA Maxi), Knutpunkten samt Stattena centrum.

Synpunkter i en digital karta

Under fliken Nulägesbeskrivning i vår digitala karta Trygghet i Helsingborg du läsa om hur det står till med tryggheten och trygghetsarbetet. Du kan se vilka åtgärder vi planerar och vad vi har gjort.

Under fliken Tyck till om trygghet kan du se vilka platser som upplevs som otrygga och varför. Du kan också själv lämna dina synpunkter.

Till kartan Trygghet i Helsingborg.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.