Ta chansen att vara med och påverka och utveckla din kreativa kraft!

Bor du på Närlunda och är mellan 16 och 29 år? Du är experten vi behöver! Välkommen att anmäla ditt intresse för att vara med i arbetsgrupp som ska ta fram ett material som en konstnär sedan ska använda sig för skapa en målning i tunneln under Södra Stenbocksgatan mot Närlunda. Ta chansen att vara med och påverka och utveckla din kreativa kraft – och få betalt för det!

Varför?

Du är mer delaktig än du tror. Du ser helhet där vi ser detaljer, möjligheter där vi kanske ser problem – och du ser sammanhang som vi inte ser.

Dela med dig. Hjälp oss bort från vårt tunnelseende. Delta i vår satsning för att förbättra närmiljön. Utveckla din kreativa potential, din förmåga att arbeta i team och dina färdigheter att lyssna in andras uppfattningar och tankar på Närlunda. Låt oss bli bättre tillsammans.

Så här anmäler du ditt intresse för att vara med

Du kanske har sett att många tunnlar i stan har vackra målningar? Du som är intresserad är välkommen att delta i en arbetsgrupp som tillsammans med en konstnär ska landa i en målning i tunneln under Södra Stenbocksgatan mot Närlunda (se kartan nedan).

Det här är en chans där du kan påverka ännu mer – och få betalt för det. Skicka in din intresseanmälan till oss där du motiverar varför du vill medskapa och ta dig an utmaningen. Du skickar din intresseanmälan till Sharif Shawky på sharif.shawky@helsingborg.se, så kallar vi dig till en intervju. Vi behöver din anmälan senast måndag 20 april.

Arbetsgruppen kommer att bestå av max 7 personer. Vi planerar sedan att träffas 3 gånger på Kulturhotellet på Söder.

Frågor?

Är det något du undrar över? Tveka inte att kontakta Sharif Shawky på sharif.shawky@helsingborg.se eller skicka ett mejl till tryggareplatser@helsingborg.se.